Welkom bij de Highlandgames Emmen Inschrijven  Sfeerimpressie  Resultaten  Records

Zaterdag 19 mei 2018 begint om 09.30 uur de 30e editie van Rugbyclub Emmen's Highland Games! Je leest het goed: al 30 jaar organiseren we, weer of geen weer, dit gezellige & sportieve evenement voor iedereen!

Maar omdat we dit jaar éxtra trots zijn, hebben we besloten om dit jubileum jaar eens éxtra goed te vieren: samen met evenementenbureau Code Rood Events hebben we dit uitgewerkt in het ALL IN THE GAME FESTIVAL. Het ALL-IN THE GAME FESTIVAL begint met het traditionele Highland Games toernooi op zaterdag 19 mei 2018, maar dit sluiten we dit jaar af in een grote feesttent met niemand minder dan… Di-Rect !! en niet alleen Di-Rect komt feestvieren, ook Dilana Smith, Danny Panadero komt presenteren en een moppie zingen en de avond wordt met plaatjes aan elkaar gedraaid door niemand minder dan vriend van Rugbyclub Emmen: DJ De Rooie Jager!

Deelnemende teams aan de Highland Games kunnen gegarandeerd een kaartje kopen voor het avondprogramma, dus die hoeven niets te missen. Geef bij het aanmelden van je Highland Games team aan of je je tentje wil opzetten zaterdag op zondag, dan houden we daar rekening mee.

Kom allemaal dit jubileum met ons mee vieren!

Foto's van de highlandgames en het feest komen zo snel mogelijk op onze website en onze Facebook pagina. Alvast liken All in the game dus!

Als je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen kun je ons bereiken op dit adres: highlandgames@rugbyclubemmen.nl.
Of bellen naar Gerben vd Ploeg: 06-48930576.

Tot ziens op de Highlandgames!

Highlandgames Emmen Highlandgames Emmen Highlandgames Emmen