Kleding

Trainingen:
Als je komt trainen heb je nodig:
• Bitje evt. verkrijgbaar aan de bar 5 euro per stuk
• Schoenen met noppen.
• Sportkleding, afhankelijk van het weer.
Tijdens de trainingen draag je NIET je wedstrijdshirt!

De wedstrijden:
• Wedstrijd T-shirt van RCE, in bruikleen verkrijgbaar Info achter de bar en bij Judith
• Zwart broekje. Rugby broekjes zijn extra stevig.
• Groene sokken. Club sokken zijn verkrijgbaar achter de bar
• Bitje
• Schoenen met noppen

In de winterperiode wordt er gewoon getraind. Je moet je dan wel warmer kleden bijv. met thermokleding onder de sportkleding en een muts op je hoofd.

Wedstrijd shirt van RCE

De TBM 7t/m12jr jeugd kan een shirt in bruikleen krijgen.
Hiervoor gelden de volgende regels:
• Judith Reurink is verantwoordelijk voor het uitlenen van de shirts.
• Bij het ontvangen van een shirt teken je als ouder een eenmalige machtiging van 40 euro die dient als borg.
• Bij groeien is een shirt gewoon weer te ruilen voor een grotere maat.
Vanaf de cubs 13 en ouder is er een ouder verantwoordelijk voor de shirts, en het wassen en krijg je deze niet mee naar huis.
• Bij doorstromen naar de cubs OF afmelden als lid, lever je je shirt weer in en wordt de machtiging ongedaan gemaakt.
• Bij het NIET inleveren van het shirt na afmelding of doorstromen, wordt na 2 maanden de 40 euro afgeschreven van de rekening.
Het wedstrijdshirt is en blijft eigendom van de club. Je mag het dragen tijdens de wedstrijden maar verder niet! Het shirt is NIET bedoeld voor de trainingen of thuis/met spelen/ op school oid….

Info overzicht