Gelre Combinatie- Junioren Emmen Grunn

Zaterdag 6 december 2014
We speelden de wedstrijd dit keer tegen het sterke gelre combinatie, de vorige keer toen we tegen deze tegenstander speelden viel de wedstrijd al niet onze kant op. En bij het zien van de dame van de Gelre combinatie zagen de meeste ouders al weer wat flashbacks van de vorige wedstrijd.
Het was jammer om een kwartier met 14 eigen spelers te spelen en één eerste rijer van de gelre combinatie. Maar dat krijg je als er een zijn schoenen vergeet ).
Ook in deze wedstrijd was het verschil nog te groot voor ons om er een echte wedstrijd van te maken, toch viel onze captain Robin ( man of the match ) weer op door een paar hele mooie tackles en een hoop hard werk. Tijmen doet nog lang niet alles fantastishe maar pikte ook weer een try mee.