Nieuwegein Betuwe Scrumboks- Junioren Emmen Grunn

Zaterdag 13 december

De cubs speelden weer een uitwedstrijd dit keer tegen Nieuwegein Betuwe Scrumboks. Iedereen moest vroeg uit de veren 8.00 verzamelen 8.15 vertek.

Eigenlijk voor het eerst sinds een aantal wedstrijden waren we niet compleet 12 spelers, maar zoals gebruikelijk lieten we ons hier niet door ontmoedigen.
Door het gebrek aan spelers speelden alleen niet iedereen op hun gebruikelijke positie en door de gebroke pink van Jarno moest er ook het nodige in de scrum geschoven worden.
Uiteindelijk pakte alles super uit Roy speelde voor het eerst eerste rij en het resulteerde er direct in dat we bijna alle scrums wonnen. Tijmen maakte voor het eerst een x aantal tackles kaylee was als scrum half ook weer goed bezig Gydo voor het eerst in de lijn ging ook goed nou echt iedereen deed het harstikke goed hier moeten we op doorboorduren.

Ik als coach was in ieder geval erg trots dat iedereen zo hard heeft gevochten echt prachig en nogmaals bedankt!! En volgens mij waren alle ouders ook heel erg trots.

Nieuwegein Betuwe Scrumboks nog bedankt voor de mooie wedstrijd en top scheidsrechter en lijnrechters! Hendrik Koiter nog bedankt voor de foto’s natuurlijk

Man of the Match was Roy door zijn hele sterke (Boze) runs

Coach Sander