Junioren Emmen Grunn- Fryslan combinatie Cubs

De Cubs 13/14jr speelden een thuiswedstrijd tegen Friesland waar ze eerder al in de voorbereiding van het seizoen een oefenwedstrijd tegen hadden gespeeld en toen vrij kansloos waren. Ik wist dat het erg moeilijk zou worden.
Na de oefenwedstrijd tegen Friesland hebben we ook nog tegen het Gooi geoefend en hier hebben we een echte top wedstrijd tegen gespeeld. Dus mijn hoop was dat ze er deze keer tegen Friesland volledig voor zouden gaan, en gewoon een mooie pot neer zouden zetten.
Al snel bleek dat we deze keer aardig meer te zeggen hadden op het veld als de voorgaande wedstrijd tegen hun. De scrums waren overduidelijk voor ons alleen in het losse werk werd de wedstrijd uiteindelijk verloren. Toch heeft iedereen super gespeeld! Ik en iedereen langs de kant waren er van overtuigd dat we met dit team nog een hoop plezier kunnen gaan beleven dit seizoen.
Mees voorheen tweede rijer nu voortaan Fullback weer een top partij met top tackles. Echt iemand die zelf door zijn acties laat zien waarom hij op die positie staat!
Wie werd Man of the Match… lang niet altijd moeilijk maar dit keer toch wel. Ik dacht eerst Bastijn hij speelde erg goed net als tegen het Gooi was hij een van de spelers die opviel. Nadat ik hem erop wees mee te lopen met de lijn kreeg ik een blik van .. kerel hou je mond. Hij rende wel goed mee ontving de bal en maakte een mooie run, ook maakte hij een paar goeie tackles. Dit maakte hem bijna Man of the Match. Maar onze nieuwe captain maakte in een kort tijdsbestek een paar hele goeie lage tackles en liet op die manier aan de rest zien hoe het moet en waarom zij captain. Dus is Kaylee (Wo)Man of the Match geworden.