Big Stones Dwingeloo- Junioren Emmen Grunn

Een mooie zaterdag eerst speelden de cubs en hierna de junioren dus een lekkere rugby dag. Ik had er enorm veel zin in we gingen nu onze eerste wedstrijd in de 2de competitiehelft spelen waar we daadwerkelijk ook wedstrijden moesten kunnen winnen.

Toen de wedstrijd begon leek het hier nog niet heel erg op ook tegen een mindere tegenstander maakten we dezelfde fouten en ook nu werden ze weer afgestraft. Havelte/Dwingeloo had met de broertjes Middag die een paar van ons nog kende van vorig seizoen de nodige snelheid en het duurde dan ook niet lang voor dit op het scorebord stond 7-0 achter. Ik begon me nu toch echt wel zorgen te maken dat we ook deze wedstrijd uit onze handen lieten glippen. Toen we uiteindelijk de rust in gingen stonden we er niet best voor 17-5 achter. Tijdens de rust heb ik geprobeerd ze wat te stimuleren en heb ik de nodige wissels doorgevoerd en zo kwam het dat Jarno Smits door zijn harde werk werd beloond door de rol van Captain van Kaylee over te nemen. En dat voor een officieel nog mini speler heeft hij een beste prestatie neergezet!
Wat de druppel is geweest weet ik nog niet zeker maar een ding weet ik zeker en dat is dat ze zonder meer beschikken over doorzettingsvermogen want de 2de helft was van ons met een paar nieuwe jongens hebben we een prachtige tweede helft hebben gespeeld. En uiteindelijk toch gewonnen met 22-25. Hard werken word beloond dames en heren!
Mees was nu eindelijk de gevierde man als Man of the Match en is het nog maar de vraag wat we dit weekend zonder hem doen!

Ik ben super trots op de inzet van de jongens en meiden alleen we zullen er hard tegen aan moeten willen we hoog eindigen.