RC Groningen- Junioren Emmen Grunn

Zaterdag 1 november ’14
Het was een prachtige morgen voor de laatste wedstrijd van deze poule, na een paar goeie trainingen was ik als coach best positief gestemd. Bij aankomst een super warming up verzorgd door de vader van Mylla. Als coach had ik maar één opdracht meegeven doe je stinkende best. De voorgaande wedstrijd lag het nog wel is aan inzet namelijk. Na de kick off stonden we al gouw 5 punten voor en leek het een nog mooier zaterdag te worden. Toch bleek al snel dat groningen te sterk waren maar de Cubs hebben zich als een echt team met super goeie inzet kranig geweerd.
Een kleine helden rol was nog weggelegd voor Bart die zijn eerste wedstrijd van het seizoen bekroonde met een prachtige tackel en zodoende ook nog een try voorkwam. Dit resulteerde erin dat Bart ook Man of The Match werd.
Als coach wil ik iedereen nogmaals bedankt voor een top ochtend en ik was nog niet eerder zo trots het veld afgestapt top gedaan!!