30e keer HIGHLAND GAMES

Rugbyclub Emmen organiseert dit jaar voor de 30e keer de HIGHLAND GAMES en om dat 6e lustrum te vieren is besloten dit GROOTS uit te pakken. Samen met organisatiebureau Code Rood Events hebben we Di-Rect, Dilana, Danny Panadero en DJ De Rooie Jager uitgenodigd zodat dit een jubileum-dag wordt om niet snel te vergeten!

Kijk op allinthegamefestival.nl voor info en tickets!

Meld je highland games team hier aan

Zaterdag highlandgames!

Na maanden van voorbereiding is het bijna zover. Zaterdag zal het er dan eindelijk van komen: De 25ste Highland Games!

Om dit allemaal mogelijk te maken staat er een team van 30 eerlijke scheidsrechters plus 1 onvermurwbare doch vriendelijke hoofdscheidsrechter klaar. De 18 schone dames en heren van de catering hebben niet alleen geoefend op een snelle en correcte bediening, hun vriendelijke lach zal zelf de grootste brompot bekoren.
Dit allemaal om de 25 teams, wat neer komt op 175 deelnemers, en alle nieuwsgierige bezoekers een gezellige dag te bezorgen. Er is hiervoor dan ook een limiet gesteld van 30 teams. Zorg dus dat je er snel bij bent als je je team nog wilt inschrijven.
De hele dag zal Simone FM ter plekke in de welbekende rode dubbeldekker live muziek verzorgen. Uiteraard hoef je ook hier je nieuwsgierigheid niet te onderdrukken en kan je gewoon een kijkje in de bus nemen. De Esperandos zullen aansluitend live muziek ten gehore brengen.
Dan nog het allerbelangrijkste: De entree is gratis!

Geplaatst op 09-05-2013

Highland games 2013

Bijna is het weer zo ver! De Highlandgames op zaterdag 11 mei bij rugbyclub Emmen! De strijd begint om +/- 09 uur. De hele dag zend Simone FM live uit vanaf het strijd veld. Na afloop is er live muziek van de Esperandos.

Meer informatie, luister naar ons spotje op SimoneFM. We hopen je te zien op 11 mei!

Het inschrijfformulier kun je hier downloaden. Wil je nog meedoen wees er dan snel bij! Inmiddels hebben al ruim 20 teams zich aangemeld!

Als je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen kun je ons bereiken op dit adres: highlandgames@rugbyclubemmen.nl. Bedrijven die willen sponseren kunnen dit aangeven via roelof@nozon.nl.

Geplaatst op 03-05-2013

rc Emmen haalt play off's

Aanstaande zondag 21 april speelt Rugbyclub Emmen in Delft een mini toernooi tegen de delfsche studenten en de bokkerijders uit Roermond. Daar zal worden uitgemaakt wie er door gaat naar de volgende ronde voor promotie naar de derde klasse.
Dit word hoe dan ook een geweldige rugbydag, daarnaast zullen we er hard aan werken de zegereeks vol te houden om zodoende een klasse hoger te mogen spelen.

we hebben er zin in!

Rugbyclub Emmen

Geplaatst op 16-04-2013

inhaalwedstrijd RcE vs Groningen 3