Oktoberfest feest 2017!

Zaterdag 21 oktober houden wij een Oktoberfest feest! Het was vorig jaar al een groot succes, wat onze Mr en Mrs Oktoberfest zeker nog herinneren! Dit jaar maken we er ook weer een dik feest van! Ben je er ook bij?

PLATE MINI'S GAAT NIET DOOR

Helaas moeten we mededelen dat de plate mini's aanstaande zaterdag 23 maart NIET DOORGAAT!!! . dit omdat de winterse weersomstandigheden blijven aanhouden. In samenspraak met de NRB is besloten om het toernooi op een nader te noemen datum te verplaatsen.
Zodra er een nieuw datum is zullen alle partijen weer op de hoogte gesteld worden.

Met vriendelijke groet
Rugbyclub Emmen

Geplaatst op 21-03-2013

Informatie highlandgames 2013

De datum van de highlandgames is zaterdag 11 mei. De strijd begint om +/- 10 uur. De hele dag zend Simone FM live uit vanaf het strijd veld. Na afloop is er live muziek van de Esperandos.

Het inschrijfformulier kun je hier downloaden.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen kun je ons bereiken op dit adres: highlandgames@rugbyclubemmen.nl. Bedrijven die willen sponseren kunnen dit aangeven via roelof@nozon.nl.

Geplaatst op 06-03-2013

Formulier highlandgames

Ook zin gekregen om met de Highlandgames mee te doen?
Het inschrijfformulier kun je hier downloaden.
Een impressie van vorig jaar is op deze pagina te vinden.

We hopen dat je van de partij bent!

Geplaatst op 27-02-2013

Wedstrijd start om 14:00