Oktoberfest feest 2017!

Zaterdag 21 oktober houden wij een Oktoberfest feest! Het was vorig jaar al een groot succes, wat onze Mr en Mrs Oktoberfest zeker nog herinneren! Dit jaar maken we er ook weer een dik feest van! Ben je er ook bij?

Trainingen afgelast

hallo rugbyvrienden! deze week worden de trainingen afgelast ivm het aanhouden van het slechte weer, vrijdagavond of zaterdagmiddag word er eventueel nog een alternatieve avond/middag georganiseerd..dus..stay tuned!

Geplaatst op 21-01-2013

Wedstrijden afgelast

Gezien de weersverwachting voor komend weekend, heeft de NRB besloten tot een algehele afgelasting. Dat betekent dat alle competitiewedstrijden van het weekend van 19 en 20 januari 2013 zijn afgelast en zullen worden verplaatst.

via rugby.nl

Geplaatst op 17-01-2013

Kerstpauze

In week 51, 52 en week 1 is er vanwege de kerstvakantie geen rugby. We beginnen weer op 8 januari 2013. Voor de heren en dames starten de trainingen om 20:00. Voor de jeugd blijft de tijd gewoon staan op 19:30!

Prettige feestdagen!

Geplaatst op 17-12-2012

Dames ontdek rugby!

Dames, ontdek Rugby!

Rugbyclub Emmen daagt jou uit om deze geweldige sport te leren kennen.
Wij bieden een serie van 6 introductietrainingen aan waarin je in opbouwende vorm werkt aan je fitheid,
kracht, weerstand, kennis van het rugbyspel, het ontdekken van je sportieve grenzen en het verleggen daarvan.leer nieuwe mensen kennen en wees die vrouw die rugby speelt! Kortom kom in de rugby state of mind!
Op vrijdag 2 november 2012 start de eerste training, inloop vanaf 19.00 start training 19.30 Wees welkom en meld je hier aan voor een unieke sportervaring die je zal verrassen.

Geplaatst op 05-10-2012
Ook te vinden bij