Oktoberfest feest 2017!

Zaterdag 21 oktober houden wij een Oktoberfest feest! Het was vorig jaar al een groot succes, wat onze Mr en Mrs Oktoberfest zeker nog herinneren! Dit jaar maken we er ook weer een dik feest van! Ben je er ook bij?

Introductietrainingen oud

Afgelopen zomer ben je tegen mij aangelopen.
Je hebt daar toen een briefje ingevuld om mee te doen aan de rugby introductietrainingen.
Aanstaande vrijdag 21 september om 19:30 uur is die eerste training. Vanaf die dag mag je 6 weken gratis trainen.
Je kunt het beste stevige kleren, of kleren waar een scheur
in mag komen dragen. Schoenen met noppen zijn handig, maar niet verplicht. Omkleden kan in de kleedkamer, maar zorg dan wel dat je iets eerder aanwezig bent.
Graag zien we je ouders deze avond ook zodat we hun informatie kunnen geven. Natuurlijk staat er een kopje koffie of thee voor ze klaar!

De trainingen vinden plaats op het rugbyveld. Adres: Ullevi 40 Sportpark Meerdijk.

Geplaatst op 13-09-2012

Nieuwe website online

De website van rugbyclub Emmen is vernieuwd!

Dankzij een nieuwe opzet is de website beter te gebruiken voor verschillende browsers en resoluties. Er is nu ook een betere ondersteuning voor de verschillende teams van RC Emmen. Met een frisse start voor de competitie maken we nu ook gebruik van een frisse nieuwe website.
Houd deze website in de gaten voor de laatste nieuwtjes van rugbyclub Emmen!

Content zal geleidelijk weer aangevuld worden.

Geplaatst op 06-09-2012

De nieuwe site

De nieuwe website is in ontwikkeling

Geplaatst op 24-07-2012