Oktoberfest feest 2017!

Zaterdag 21 oktober houden wij een Oktoberfest feest! Het was vorig jaar al een groot succes, wat onze Mr en Mrs Oktoberfest zeker nog herinneren! Dit jaar maken we er ook weer een dik feest van! Ben je er ook bij?

Start nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. Momenteel is er een handje vol mensen druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen! Aanstaande zaterdag is er de eerste activiteit op onze mooie club een teamdag voor de Senioren.

24 Augustus beginnen de trainingen weer kijk op onze website voor de tijden.

Met weer wat aanpassingen in vergelijking tot vorig seizoen gaan we er weer vol voor met elkaar! Op onze website staan de teams hier kan je z.s.m. de wedstrijden per team weer vinden, even als de trainers en coaches voor het geval je deze nog niet bekend waren.

Agenda punten:
27 Augustus oefenwedstrijden Cubs en Junioren
28 Augustus Pre season toernooi Colts
28 Augustus 1ste oefenwedstrijd van de Senioren tegen West Friesland kick off 15.00uur
3 September oefenwedstrijden Junioren in Drachten
3 September 2de oefenwedstrijd Senioren tegen Waterland Kick off 15.30

Aan de lijnen op het veld zal het dit seizoen niet liggen!! De mannen waren de eerste dit seizoen die vandaag de grasmat betraden alvast weer super bedankt heren!!
Als je het niet meer trekt moet je duwen

Geplaatst op 15-08-2016

NK Minis

Aanstaande zaterdag op 19 maart wordt bij de Rugby Club Emmen de voorronde NK mini's gehouden. Deze dag is er een strijd tussen 5 rugby teams uit Noord-Oost Nederland in de leeftijd 11-12 jaar. Ze strijden uiteindelijk om de titel: 'beste mini team van Nederland'. In Emmen wordt de eerste selectie gemaakt. De eerste wedstrijden zullen beginnen om 10.30 en de laatste starten om 13.00. Het rugbyveld ligt op de Meerdijk. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken!

Naast de minis spelen ook de guppen, turven en benjamins zaterdag thuis! Ze spelen een regionale toernooi op de Meerdijk waarbij ze zullen spelen tegen andere teams uit Drenthe Groningen en Friesland.
Zij starten om 13.00 met een gezamenlijke warming-up en zullen spelen tot ongeveer 15.00.

Eerst volgende wedstrijd op de Meerdijk:

19 Maart NK Minis op de Meerdijk.

10 April Bekerwedstrijd Senioren Emmen Wageningen op de Meerdijk

16 April Competitiewedstrijd Junioren Drenthe RFC Haarlem op de Meerdijk.

23 April Groningen 10s.

[b] Bezoek onze Facebook. pagina en website regelmatig om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.

Hier verschijnen ook regelmatig fotos van wedstrijden

Geplaatst op 15-03-2016

Nieuwsupdate 7 maart

Afgelopen zondag hebben de senioren van rugbyclub Emmen verloren van de koploper ERC 69.
Een week eerder wisten de senioren nog winst te pakken op de thuiswedstrijd tegen de Dragon/ Pigs. Fotos van de wedstrijd tegen de Dragons / Pigs zijn hier te vinden.

Rugbyclub Emmen doet dit jaar ook mee voor de beker! Details zullen nog volgen, maar er gaan dus nog nieuwe wedstrijden aankomen! Houd onze agenda in de gaten!

Aankomende zaterdag speelt onze jeugd een uit wedstrijd.

Komende zondag spelen de senioren van rugbyclub Emmen een thuiswedstrijd tegen RC Greate Pier! Dit is de afsluiter van de competitie en beloofd een mooie wedstrijd te worden! Kom kijken en genieten van een mooie pot rugby!

Genoeg rugby voor iedereen komende weken!

Geplaatst op 07-03-2016

Nieuwsupdate 22 Februari

Het was weer even geleden in de tussen tijd is er wel genoeg op onze Facebook. pagina verschenen maar heb even geen tijd gehad om hier de boel weer even te updaten tot vandaag

Waar de senioren met een hoop nieuwe mensen een leerzaam seizoen kennen met hoogte en diepte punten ligt de Drenthe combinatie van de Junioren op koers om Kampioen te worden in de bowl poule A.

Dit zou voor Drents rugby natuurlijk top zijn aangezien het met de drie clubs uit Drenthe gezamenlijk een team vormt in deze junioren combinatie Emmen/Dwingeloo/Havelte.

Onze Cubs hebben wat langer nodig gehad maar ook hun draaien op het moment lekker in de competitie momenteel staan ze zelfs op de eerste plek maar nog wel wat verder verwijderd van een evt. kampioenschap.

Dan houden we alleen de TBM nog over, op de TBM dagen doet Emmen het goed. Al enkele jaren zijn we in aantallen altijd goed vertegenwoordigt en hebben de kinderen een hoop plezier en lol met elkaar.

Naast de TBM dagen is er ook voor het tweede seizoen de Kans van Hans competitie voor de Benjamins en Minis en tot nu toe staan onze Minis hier ook bovenaan. Afgelopen weekend hebben de Benjamins en Minis ook gespeeld dit keer tegen Havelte beide wonnen deze wedstrijd. Fotos hiervan kunt u hier vinden.

En het laatste niet minder belangrijke nieuws er hebben afgelopen zaterdag ook vijf enthousiaste mensen meegedaan aan een scheidsrechters Cursus leerzaam en erg goed voor de club aangezien scheidsrechters nog erg dun gezaaid zijn.

Eerst volgende wedstrijd:
28 Februari Senioren thuis tegen de Dragon Piggs Kick off 14uur
Kom allen kijken want dit is een van de laatste keren om de senioren in Emmen te zien dit seizoen!!

Bezoek onze facebook pagina en website regelmatig om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.

Geplaatst op 22-02-2016
Ook te vinden bij


Facebook


Twitter